Trezește
digitalul

Mai devreme sau mai târziu organizația ta trebuie
să se digitalizeze. Mai bine mai devreme.

Trezește digitalul

Mai devreme sau mai târziu organizația ta trebuie să se digitalizeze. Mai bine mai devreme.

Ce este Digital Evaluator Tool?

Un assessment tool menit să te ajute să analizezi și evaluezi maturitatea digitală a companiei tale. În urma assessment-ului, vei primi rezultatele instantaneu, sub forma unui grafic radar și vei putea distribui un link unic către colegii tăi pentru a avea rezultatele agregate. Rezultatele le poți compara atât cu cele agregate, dar și cu orice industrie.

De ce ai nevoie de Digital Evaluator?

În anul 2020, inițiativele digitale au fost accelerate, însă multe dintre acestea au avut ca focus consumatorul. Maturitatea digitală a unei companii, însă, este strâns legată totodată și cu inițiativele interne de digitalizare. Digital Evaluator a fost creat pentru a da o vedere de ansamblu astfel încât să deschidă discuții în interiorul departamentelor și să ajute în prioritizarea următoarelor inițiative digitale care vor veni.

Cum poți trezi digitalul din compania ta?

Evaluează-ți compania. Analizează-ți rezultatele. Discută în interiorul departamentelor despre cum poate fi îmbunătățită maturitatea digitală a companiei tale. Totodată, dacă simți nevoia de ajutor pentru interpretarea potrivită a rezultatelor, noi îți oferim un audit gratuit pentru a putea găsi soluții împreună.

Ești gata să
trezești digitalul?

Mai devreme sau mai târziu organizația ta trebuie să se digitalizeze.
Mai bine mai devreme.

Mai devreme sau mai târziu organizația ta trebuie să se digitalizeze.
Mai bine mai devreme.

Participă la evenimentul nostru și află cum să trezești digitalul din compania ta!

Eveniment Clubhouse

Wake-Up call cu Grapefruit

Marți, 29 iunie 2021

Care sunt nevoile pe care le au organizațiile acum? Cum pot crea engagement în rândul angajaților, să se adapteze rapid schimbărilor de business și să rămână focusate în continuare pe nevoile consumatorului?

Nivelul de maturitate digitală a unei organizații poate ajuta (nivel crescut) sau împiedica (nivel scăzut) o companie în sarcinile, inițiativele și procesele de business. Și cum îți poți îmbunătăți maturitatea digitală în companie? Descoperi întâi unde se află compania din punct de vedere digital, pe urmă începi să prioritizezi ariile critice care necesită îmbunătățiri.

Georgiana Dragomir va răspunde întrebărilor privind necesitatea maturității digitale și cum companiile din România pot îmbunătăți nivelul ei, de unde poți începe și ce poți face pentru a începe o conversație despre digital în compania ta.

Speakeri:

Georgiana Dragomir - Speaker
Managing Director, Grapefruit

Flavian Cristea - Moderator
Senior Digital Specialist, Grapefruit

logo-grapefruit

Contact us

Apply for a job

logo-grapefruit

Contact

Work with us