Fii primul care conduce Noua Dacia Duster ONE!

Cu linii moderne și robuste, un habitaclu complet redesenat și o gamă largă de echipamente, Noul Duster te invită la aventură. Pe șosea sau teren accidentat: tu alegi!

Rezervă Online

Duster ONE

dacia duster one

Fii printre primii

Rezervă în premieră cea mai echipată versiune a Noului Duster și fii printre primii deținători al acestui model în România.

Dacia Duster Edition ONE

Ai oportunitatea de a rezerva direct online, prin plata unui avans de 500 Euro, un Duster din Seria Limitata ONE. Vei fi printre primii din Romania care conduc noul model în cea mai echipată formă a sa.

Dacia Duster Edition ONE - Disponibil la rezervare online:

  • Motorizare: 1.5 dCi
  • Putere: 110 cai putere
  • Tracțiune: 4WD - Integrală
  • Cutie de viteze: Manuală
Doar 100 de unități disponibile
Descopera Duster Ediția Limitată ONE Rezervă online acum - 500€
dacia duster one
  • Portbagajul spațios este un aliat de nădejde în toate planurile tale pentru Noul Duster.
  • Noul Duster îți oferă o gamă largă de spații de depozitare amplasate inteligent, pentru ca tu să nu duci lipsă de nimic în aventurile tale.
  • Pentru și mai multă siguranță, Noul Duster are grijă să te informeze cu privire la pericole, detectând obiectele din ughiul mort al mașinii.
  • Noul Duster ONE pune siguranța ta pe primul loc, iar cele patru camere amplasate în diferite puncte ale autovehiculului vor simplifica orice manevră.
  • Sistemul de aer condiționat își va dovedi fiabilitatea în zilele de vară toride datorită reglajului automat al temperaturii selectate, fără nicio altă intervenție din partea ta.
  • Sistemul Media Nav îți va oferi toate caracteristicile pe care le dorești de la un autovehicul modern: funcții radio și navigație cu informații din trafic TMC, Bluetooth pentru apeluri telefonice și redarea muzicii din propriul telefon, toate într-un ecran tactil generos.

Cumpără mașina in 3 pași ușori

Rezervă Online

Cel mai echipat Duster este acum aici

In exclusivitate la pre-comanda online

De ce să fac o pre-comandă online?

Pentru că este simplu, ușor și sigur. În plus, primești cea mai echipată versiune a Noului Duster, disponibil sub Seria Limitată ONE doar online.

Ce reprezintă cei 500 de euro?

Suma de 500 de euro pe care o achiți online reprezintă taxa de rezervare pentru un autoturism Dacia Duster Seria Limitată ONE. În momentul în care achiți diferența la agentul tău, această sumă se va transforma într-un avans.

Mai multe informatii despre cum functioneaza procesul de achizitie online

Perioada de 60 de luni

Contract de întreținere Dacia Easy Service pentru 5 ani sau 100.000km (prima limită atinsă) și Dacia Extenso 24 luni sau 100.000km.

Afla mai multe *Contract de intretinere Dacia Easy Service pentru 5 ani sau 100 000km (prima limita atinsa) si Dacia Extenso 24 luni sau 100 000 km
Contacteaza un agent